Επισκέπτες  

Γεια σου
016779
Σήμερα12
Είσαι ο επισκέπτης16779
με IP 10Dot2Dot5Dot13
Ευχαριστούμε για την επίσκεψη
   

Κάτι σαν Εισαγωγή....

Κάποτε γράφαμε με το χέρι και δεν μας έπιανε τόσο συχνά τενοντίτιδα όσο τώρα που γράφουμε με τον υπολογιστή..... Φροντίζαμε να γράφουμε ευανάγνωστα και ταυτόχρονα να επισημαίνουμε τις δυσκολίες ή τις εξαιρέσεις μέσα από την καλλιγραφία.

Από κείνα τα χρόνια, αρχές της δεκαετίας του '90, προέρχονται και οι περισσότερες σημειώσεις των Λατινικών που βρίσκονται εδώ αναρτημένες, αφού βέβαια τις πληκτρολόγησα στον υπολογιστή και τις συμπλήρωσα με τον καιρό.....

Ήταν η εποχή που διάβαζα πέντε ώρες Λατινικά κάθε μέρα για να διδάξω δύο ώρες την εβδομάδα.... Σ' αυτήν την προσπάθεια με βοήθησε τότε αποφασιστικά η φίλη και συνάδελφος στο 33ο Λύκειο Αθηνών Δέσποινα Τσιμπικούκη, όχι μόνο συζητώντας τις απορίες που γεννούσε το σχολικό εγχειρίδιο, αλλά δίνοντας μου και τον βασικό κορμό των σημειώσεών της.

Κι επειδή την εποχή του διαδικτύου εγώ εξακολουθώ να πιστεύω στα πνευματικά δικαιώματα, νομίζω ότι πρέπει να το αναφέρω και να την ευχαριστήσω δημόσια. Για σας αυτές οι σημειώσεις είναι απρόσωπες, για μένα μένουν πάντα ζωντανές στα μάτια μου ως χειρόγραφες σελίδες, με τον ιδιαίτερο γραφικό τους χαρακτήρα.

Κατερίνα Βλοντάκη

 

Προτάσεις

Ρήματα

 

 

 

 

   

Η ώρα είναι;  

Thursday
   

Ο Καιρός στα Χανιά  

   
© Νίκος Βεριβάκης